Verzenden & Bezorgen

Levertijd

Ons team doet er alles aan om je bestelling zo snel mogelijk bij je te laten bezorgen. Als je op werkdagen (ma-vrij) voor 14:00 uur besteld, wordt je bestelling binnen Nederland in de meeste gevallen de volgende dag al bij je thuis geleverd (met uitzondering van de Waddeneilanden). Woon je in België? Dan wordt je bestelling in de meeste gevallen binnen 2 tot 4 werkdagen bij je bezorgd. Bij een afleveradres in een land anders dan Nederland of België gelden langere levertijden.

Een bestelling wordt afhankelijk van het formaat, gewicht en hoeveelheid van de bestelde artikelen verstuurd als pakketzending, of als brievenbuspakketje met bezorgdienst DHL.

Wij betrachten de grootste zorgvuldigheid bij het in ontvangst nemen van bestellingen en het verzenden van bestelde artikelen. Helaas kan het voorkomen dat een bestelling niet juist of onvolledig wordt geleverd. Wij vragen je of dit binnen 7 dagen na ontvangst van de artikelen te melden. De levering zal dan eventueel op onze kosten worden aangevuld of opnieuw worden gedaan.

Verzendkosten

Afhankelijk van het formaat, gewicht en hoeveelheid van de artikelen die je bestelt, wordt je bestelling door de brievenbus bezorgd of als pakket aan de deur aangeboden.

Voor brievenbuszendingen naar adressen binnen Nederland hanteren wij een verzendtarief van €3,99. Bij pakketzendingen binnen Nederland hanteren wij een verzendtarief van €4,99.

Voor alle zendingen naar België brengen wij een verzendtarief van €6,99 in rekening.

Voor leveringen binnen de EU brengen wij een verzendtarief van €12,99 in rekening.

De verzendmethode die voor je bestelling wordt toegepast en de bijbehorende verzendkosten kun je bekijken in de winkelwagen en zie je ook toegelicht worden bij het afronden van je bestelling.