Waarom je dit schooljaar een familieplanner zou moeten hebben!

Waarom je dit schooljaar een familieplanner zou moeten hebben!

Van verjaardagsfeestjes, studiedagen, afspraken op je werk, zorgtaken, hobby’s tot sporttrainingen: het is niet gemakkelijk om het overzicht te behouden in al deze afspraken en activiteiten van je drukke gezin. Een familieplanner of familiekalender is een ideaal hulpmiddel waarmee jij en je gezinsleden de rust en orde terug kunnen brengen in het gezinsleven. Benieuwd of een family planner voor jouw huishouden ook een uitkomst is? Lees dan hieronder het blog over familieplanners.

Breng structuur aan in je drukke gezinsleven

Met onze familieplanners breng je weer het overzicht terug in al deze afspraken en activiteiten van het gehele gezin. In onze handige family planners vind je meestal bovenaan iedere week voor elk gezinslid een eigen kolom waar je de naam van het gezinslid kunt opschrijven. In de vakjes onder de naam van de gezinsleden kun je vervolgens per datum alle afspraken, activiteiten, huishoudelijke taken en andere bijzonderheden per gezinslid vastleggen. Met een familieplanner orden je dus op papier al deze zaken overzichtelijk op één plek, zodat je deze gemakkelijker kunt onthouden. Zo breng je de rust weer terug in je hoofd en krijg je weer controle over het soms wat chaotische gezinsleven.

Voor alle gezinsleden in te zien

Wat verder een groot voordeel is van een familieplanner ten opzichte van eigen afzonderlijke agenda’s en planners, is dat je je familiekalender op een centraal punt in huis kunt ophangen, bijvoorbeeld in de keuken of de hal. Hierdoor kunnen alle gezinsleden in huis de gemaakte afspraken van elkaar zien en eventueel aanvullen, dat is heerlijk overzichtelijk. Zo kun je in één oogopslag zien welke afspraken en activiteiten je partner en kinderen gepland hebben staan en elkaar aan deze zaken herinneren.

Een bijkomend voordeel van een familieplanner is dat het een leuke manier is om je kinderen te betrekken bij het plannen van het gezinsleven, zo kun je op een laagdrempelige manier beginnen met oefenen van planvaardigheden.

Een geschikte planner voor elk huishouden

Hoe je gezinssamenstelling er ook uitziet, door ons brede assortiment voor elk school- en kalenderjaar weten wij zeker dat je een geschikte familieplanner in onze collecties zult vinden. Met familieplanners voor 4 personen en varianten die geschikt zijn tot zelfs 8 personen, is er altijd een planner met genoeg ruimte voor alle gezinsleden. Ben je met z’n tweetjes, bekijk dan ook eens onze duoplanners.

Omdat onze familiekalenders verkrijgbaar zijn in vele uiteenlopende stijlen en prints, uiteenlopend van basic zwart-wit tot vrolijke botanische prints, is er altijd een planner die bij jouw stijl aansluit.

Tip: Wil je extra structuur in je gezinsplanning aanbrengen? Voeg dan een setje planstickers toe aan je bestelling. Hiermee kun je bepaalde afspraken en activiteiten extra laten opvallen door er een gekleurde sticker naast te plakken. Handig om bijzondere afspraken extra te laten opvallen.

Kun je niet wachten met het maken van jouw gezinsplanning? Bekijk dan ons aanbod familieplanners via de volgende link: 

https://www.dehobbit.nl/collections/familieplanners-school

 

Volgende lezen

Stijlvol Plannen met De Hobbit Afsprakenagenda's 24/25

Laat een reactie achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.