Met onze agenda's, planners en kalenders in jouw winkel.

Bekijk de mogelijkheden!

1400+ winkels

Met trots kunnen we zeggen dat wij momenteel samenwerken met meer dan 1400 winkels, en we blijven streven naar duurzame relaties en uitbreiding van ons netwerk.

retail-webportal

Retail-webportal

Bij Uitgeverij De Hobbit geloven we in nauwe samenwerking met retailers in Nederland en België, en we streven ernaar om onze klanten een uitstekende service te bieden. Ons retail-webportal is een essentieel onderdeel van deze verbintenis, waarmee we onze partners in staat stellen om moeiteloos te profiteren van onze diensten.
inloggen

Bestellen

Plaats een bestelling voor de gewenste agenda's in jouw winkel.

Retourneren

Retourneer moeiteloos alle onverkochte agenda's zonder extra kosten.

Betalen

Betaal alleen jouw verkochte producten voor de beste opbrengst.

Ontdek het seizoensgebonden assortiment van unieke stijlen!

2 collecties per jaar

Met trots presenteren wij twee collecties per jaar: onze School Collectie, beschikbaar rond medio april, en onze Najaarscollectie, die je kunt verwachten rond medio september. In onze School Collectie vind je bekende items zoals docentenagenda's, familieplanners en een uitgebreide reeks schoolagenda's. Voor de Najaarscollectie hebben we een ruime keuze aan afsprakenagenda's, weekplanners en diverse kalenders. Neem gerust een kijkje op onze website om te ontdekken welke producten aansluiten bij jouw winkel.

Heb je nog vragen?

Indien u meer informatie wenst over onze producten of meer wilt weten over het gebruik van het retail-webportal, nodigen wij u uit om contact met ons op te nemen via info@dehobbit.nl of telefonisch tijdens kantooruren op 072-5150686. We staan klaar om al uw vragen te beantwoorden.